Επιστροφές

Όροι Επιστροφής

Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από το fragosgallery.com, έχει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων.

Εχουμε φροντίσει να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανοτητες επιστροφής ή υπαναχώρησης, επιλέγοντας προιόντα με υψηλα ποιοτικά κριτήρια,ενώ επίσης πολύ σημαντικό ειναι πως οι φωτογραφίες και οι περιγραφές των προιόντων είναι 100% ακριβείς.

  1. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων απο τον πελάτη..
  2. Το προϊόν δεν χρειάζεται να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία,αρκει να συσκευαστεί καταλλήλως για μεταφορά,και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

 

Διαδικασία επιστροφής

Επιστροφή μέσω Courier ή μεταφορικής.

  • Συσκευάζετε το προϊόν μέσα στο κουτί του ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει την απόδειξη αγοράς του. Όλα αυτά βέβαια αφού το προϊόν δεν εχει χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί.
  • Το www.fragosgallery.com  θα δώσει εντολή στην μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.Τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας.
    • Η επιστροφή του ποσού γίνεται το αργότερο εντός μίας εργάσιμης απο τη στιγμή που θα παραλάβουμε το προιόν.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-4281008 ή στο email info@fragosgallery.com 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αργοστολίου 16, Αθήνα ΤΚ:11362

Τηλ: 210 4281008, email: info@fragosgallery.com