Χονδρική - Πληροφορίες για τις ισχύουσες τιμές

 Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τιμές  λιανικής και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, δεν ειναι όμως δεσμευτικές για τους συνεργάτες χονδρικής, μπορούν να διαμορφώσουν τις τιμές για τους πελάτες τους με το ανάλογο ποσοστό κέρδους όπως εκείνοι επιθυμούν. Για συνεργαζόμενα καταστήματα, ξενοδοχεία, και λοιπούς επαγγελματίες,για ελάχιστη παραγγελία 120 ευρώ πριν τον υπολογισμό της εκπτωσης, ισχύουν τα εξής:

Η παραγγελία μπορεί να περιλαμβάνει κωδικούς απο όλα τα προιόντα μας, δεν χρειαζεται να είναι 120 ευρώ μόνο από μια κατηγορία.

Κοσμήματα: Εκπτωση 40% επί των αναγραφόμενων τιμών 

Παρεό: 45% έκπτωση. Παρεό με λιανική 22,89 σας κοστίζει με 45% έκπτωση  10,15+φπα.

Δερμάτινες τσάντες: 42% έκπτωση.  (Πχ τσάντα με τιμή 75,80 σας κοστίζει 35,45+φπα)

Ψάθινες τσάντες, έκπτωση 33% επί των αναγραφόμενων τιμών. Το ψάθινο τσαντάκι φάκελος έχει επιπλέον έκπτωση στο -40%, το ψάθινο τσαντάκι απο υάκινθο είναι επίσης στο -40% κ η ψάθινη τσάντα ραττάν-δέρμα (FR26) στο -35%.  

Ψάθινα καλάθια, έκπτωση 25%,

Χαλιά, έκπτωση 40%

Επειδή οι σχετικές εκπτώσεις δε θα εμφανιστούν στην φόρμα παραγγελίας, θα λάβετε άμεσα ενημερωτικό μήνυμα με το τελικό, μειωμένο πληρωτέο ποσό.

 Πώς παραγγέλνετε χονδρική: Δεν χρειάζεται εγγραφή.  α) τηλεφωνικά  β) ηλεκτρονικά, σαν να παραγγέλνατε λιανική. Βάζετε στο καλάθι τους κωδικούς και τις ποσότητες που θέλετε, επιλέγετε τιμολόγιο βάζοντας τα στοιχεία που θα κοπεί το παραστατικό, και αφού σας έρθει το απαντητικό mail της παραγγελίας σας με το τελικό ποσό που δεν συμπεριλαμβάνει όμως τις εκπτώσεις χονδρικής, σας στέλνουμε mail με το τελικό μειωμένο ποσό και επικοινωνούμε τηλεφωνικά άμεσα για τυχόν απορίες.

 Τέλος,να επισημάνουμε πως δεν κάνουμε εκπτώσεις στη λιανική τιμη στην περίοδο των εκπτώσεων.Λειτουργούμε μόνο διαδικτυακά και παρεχουμε εγγύηση πλήρους επιστροφής,συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών.